ro hu

Finanțatori
 

Fundatia pentru Parteneriat
Fundatia pentru Parteneriat
E-mail: 
Telefon:  +40 - 266 - 310 678
Fax:  +40 - 366 - 105 267
Adresa: 

RO-530120 Miercurea-Ciuc(Csíkszereda), Arsenalului (Puskaporos) nr. 13

Tip:  Fundații (443)

Fundatia pentru Parteneriat (Romanian Environmental Partnership Foundation) face parte din Parteneriatul pentru Mediu care sprijina proiecte de înbunatatirea mediului în Cehia, Polonia, România, Slovacia, Ungaria si Bulgaria. Fundatiile membre ale Parteneriatului pentru Mediu stimuleaza participarea publica pentru a înbunatati starea mediului înconjurator. Parteneriatul pentru mediu are un rol important în înlesnirea colaborarii între oameni si organizatii, precum si între diverse sectoare cu scopul de a contribui la formarea societatilor civile si a comunitatilor durabile în Europa Centrala.

Prin intermediul finantarilor, al asistentei tehnice, al lucrului în retea, al cursurilor de pregatire derulate si prin programe speciale cele cinci fundatii - membre ale Parteneriatului pentru Mediu - înlesnesc participarea activa a persoanelor, organizatiilor si comunitatilor în procesul de luare a deciziilor.

În acelasi timp sunt catalizatori ai cooperarii între sectoarele nonprofit, privat si public cu scopul de a solutiona probleme de mediu. În decursul anilor, cele cinci fundatii si-au creat o reputatie solida atît la nivel national cât si international, datorita modului de operare rapid, eficace si nebirocratic.