ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályázatok
 

Acces la programele de donare hardware si software pentru organizatii neguvernamentale si de caritate
Határidő:  2009
Feltöltve:  2009. június 15., 11:25:31
Szakmai terület:  Internet, IT (15)
Ország:  Románia
Forrás:  [http://www.techsoup-romania.org/]

Cum pot beneficia de produsele donate

Noi laTechSoup Romania sprijinim organizaţii neguvernamentale şi de caritate oferind acces la programele de donare hardware şi software ale partenerilor noştri. Astfel susţinem aceste organizaţii să îşi conserve bugetul propriu IC&T, ajutândule să facă cele mai bune achiziţii în acest sens. Programul este administrat în România de reţeaua noastră de susţinere în parteneriat cu TechSoup. Afiliatele în sprijinul reţelei noastre şi al TechSoup sunt organizaţiile neguvernamentale.

Acest program a fost făcut posibil prin donaţiile generoase de produse tehnologice ale unor societăţi precum Microsoft şi Cisco. Ei doresc să ajute sectorul ONG iar noi sprijinim acest lucru. Accessând acest website, Dumneavaostră nu comandaţi un produs, ci solicitaţi donarea unui produs de la unul dintre partenerii noştri donatori. Astfel, noi suntem responsabili pentru a fi siguri că ghidul de oferire a donaţiei este potrivit şi aplicat cu acurateţe. În acest sens vom solicita informaţii despre Dumneavoastră şi organizaţia pe care o reprezentaţi (aceste informaţii pot fi diferite de cele pe care le furnizaţi pentru un site de comerţ electronic tradiţional).

Solicitarea donării tehnologiei prin intermediul programului nostru va implica un process cu mai multe etape derulat prin website-ul nostru:

1. Înregistrarea organizaţiei. Vom solicita detalii care ne vor permite să stabilim eligibilitatea Dumneavoastră şi a organizaţiei, pentru primirea donaţiilor de la partenerii noştri. În toate cazurile, organizaţia va trebui să fie recunoscută de către autorităţile guvernamentale ca fiind o organizaţie non-profit. Veţi fi rugat să selectaţi tipul organizaţiei / activitatea principală din lista de pe site, astfel ca noi să putem crea o asociere între activităţile organizaţiei Dvs. şi parteneri noştri donatori care doresc să susţină ONG-uri cu activităţile selectate. Ve-ţi anunţaţi dacă sunteţi eligibil pentru a trece la etapa următoare. Această etapă (înregistrarea) este solicitată o singură dată, şi trebuie repetată doar dacă apar schimbări în informaţiile furnizate despre organizaţie.

2. Solicitarea donaţie de techologie şi plata taxei de administrare.
După ce vă informăm că sunteţi eligibil pentru a solicita o donaţie, ve-ţi putea alege produsele dorite, şi să plătiţi o mică taxă de administrare, prin ordin de plată, pentru ca solicitările Dvs. să fie îndeplinite. Această taxă acoperă costurile noastre de administrare a programul. Vă rugăm să planificaţi cu grijă înainte de a trimite cererile deoarece, în cele mai multe cazuri, restricţiile partenerilor noştri donatori vă limitează la o singură solicitare făcută partenerului donator pe an.

3. Livrarea produselor donate. De îndată ce plata taxei de administrare este procesată, noi vom prezenta partenerilor donatori solicitarea dumneavoastră, iar aceştia la rândul lor vor furniza produsele cerute. Încă o dată, bine aţi venit la TechSoup Romania!

Înregistraţi-vă acum, sau dacă aveţi vreo nelămurire, vă rugăm să accesaţi aici pentru a ne contacta.

Pentrumai multe informaţii şi înregistrare: http://www.techsoup-romania.org/node/806

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek