ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályázatok
 

Concurs de animatie: Imagine all the Water
Pályáztató:  Európai Bizottság
Határidő:  2012. szeptember 10.
Feltöltve:  2012. augusztus 15., 12:01:38
Célcsoport:  Magánszemélyek (354)
Tipus:  Verseny (42)
Szakmai terület:  Környezetvédelem (8); Ifjúság (75); Egyéb (86)
Ország:  Románia
Forrás:  [imagineallthewater.eu]

Îți plac clipurile noastre de animație? Vrei să economisești apă și să îi inspiri și pe alții să facă același lucru? Ei bine, aceasta este șansa ta! Îți poți vedea lucrarea publicată pe site ȘI poți câștiga un premiu important înscriindu-te în concursul nostru.

În spatele aproape fiecărei pictograme de pe site-ul nostru se află un clip de animație interesant care ilustrează de câte ori ar trebui să desfășori o activitate, precum a face un duș, a trage apa la toaletă sau a uda o plantă, pentru a utiliza aceeași cantitate de apă folosită pentru fabricarea unor produse, cum ar fi o pizza margherita, un tricou sau o coală de hârtie.

Cele cinci pictograme fără animație sunt hamburgerul, berea, cafeaua, ciocolata și încălțămintea.

Vino cu un mod de a ilustra cantitatea de apă necesară pentru fabricarea acestor produse, comparând-o cu aceeași cantitate de apă utilizată în alt sector al vieții. Apoi creează propriul tău clip video, abordând orice stil dorești (documentar, film mut, animație...), care să aducă la viață această comparație. Concursul începe pe 10 septembrie 2012, așadar este deja timpul să te gândești cum ar putea arăta clipul tău video!

Deoarece clipul tău video va fi urmărit de mulți oameni din întreaga Europă, acesta ar trebui să comunice mesajul în imagini, nu în cuvinte. Dacă dorești să folosești cuvinte, trebuie să asiguri subtitrarea, sloganurile sau mesajele în limba engleză, astfel încât toată lumea să le poată înțelege. Te poți înscrie cu câte clipuri video dorești, însă nu poți câștiga mai mult de un premiu. Clipurile video trebuie să fie mai scurte de două minute și jumătate și să nu depășească 64 GB. Le poți depune în oricare din următoarele formate: MPEG-4, MPEG, VOB, WMV, 3GP, AVI, MKV, MOV, FLV.

Cele cinci clipuri video câștigătoare (unul pentru fiecare produs) vor fi premiate și postate pe site-ul web al Generation Awake. Cele cinci clipuri video câștigătoare înscrise vor fi recompensate cu câte un premiu fantastic, o cameră video sport action.

Mai multe informatii despre concurs vor fi publice dupa 10 septembrie.

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek