ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályázatok
 

Fotópályázat a figyelo.ro-val!
Pályáztató:  Figyelo
Határidő:  continuos
Feltöltve:  2008. január 22., 14:41:07
Célcsoport:  Magánszemélyek (354)
Tipus:  Verseny (42)
Szakmai terület:  Fotó, videó, film (11); Sajtó, média (10)
Ország:  Románia
Forrás:  www.figyelo.ro
Elege lehet Önnek is városa szemetéből, a leggyengébb utakból, amelyekre azt mondják, hogy az már európai. Ezenkívül tele lehet a hócipője a sok leomlott fallal, amely egykoron virított tömbháza oldalán, de egyben megelégedéssel töltheti el Önt, hogy vannak olyan szép helyeink, mint a kolozsvári főtér, a Gyilkos-tó, a Békási-szoros vagy a brassói Cenk. Az is meglehet, hogy városában a parkok úgy néznek ki, mint a Normandiai-partraszállás után a csatamező, és nem hisszük, hogy nincsenek kukázó romák. Fotózza le és küldje el nekünk, írja meg és tudassa a figyelő.ro-val, hogy Önnek is elege van abból, ami környékünkön történik, vagy csak egyszerűen dicsekedje el a világnak, hogy milyen szép helyen is él Ön!

A figyelő.ro háromhavonta díjazza mindazon olvasóit, akik segítenek abban, hogy a világ elé kerüljön az igazi Erdély, szemetével, negatívumaival de egyben plusszaival és szépségével.

Fotózzon!

Elég egy kamerás mobil, de a filmtekercses fényképezőgép is megteszi, ha nincs digitális kamera: fotózzon le minden olyan dolgot, amelyről Ön azt gondolja, hogy vagy szép vagy csúnya, ott ahol él. Ezt küldje el nekünk az office@relatio.ro e-mail címre, mi pedig a világ elé tárjuk (névvel vagy név nélkül), hogyan is néz ki Erdély 2008-ban.

Írjon!

A fénykép mellé mellékelni kell a következőket, írásban:
1 - Hol készült a fotó? (Megye, város és helyszín [pl. főtér, Virág negyed, Szabadság tér stb.])
2 - Mikor készült a fotó?

Nyerjen!

Háromhavonta díjazzuk a legjobb fotókat, fotóriportokat különböző figyelo.ro-s szuvenírekkel (bögre, írószer, naptár), 2008. decemberében pedig kisorsolásra kerül a fődíj, egy Canon EOS 400D KIT digitális kamera (vagy ennek teljes ára, amennyiben nem kellene a készülék).

Ki nem nyerhet?

A figyelo.ro munkaközössége nem vehet részt az akcióban, bárki rajtuk kívül beküldheti fotóit az office@relatio.ro e-mail címünkre.

Hol lesznek a fotók?

A beküldött fotókat a hamarosan elinduló MEGfigyelő rovatunkban találhatják meg, két kategóriába sorolva: Erdély PLUSZ, Erdély MÍNUSZ címszavak alatt.

A nyertes képeket bemutatják az MTV Átjáró című műsorában.

Figyelo.ro

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek