ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályázatok
 

Planteza un copac printr-un click
Pályáztató:  Európai Bizottság
Határidő:  2009. november 15.
Feltöltve:  2009. szeptember 2., 13:17:16
Célcsoport:  Magánszemélyek (354)
Tipus:  Verseny (42)
Szakmai terület:  Környezetvédelem (8)
Ország:  Románia
Forrás:  [europa.eu]

În fiecare an aproximativ nouă miliarde de CO2 sunt absorbite de copaci, dar aproape două miliarde de tone sunt degajate prin despădurire. Prin plantarea mai multor copaci putem să ne demonstrăm angajamentul în echilibrarea climatică a Terrei şi să facem mediul nostru înconjurător mai verde.

Alătură-te competiţiei noastre şi susţine creşterea nivelului de conştientizare al nevoii de acţiune şi abordare cu privire la schimbarea climatică.


Comisia Europeană invită tinerii europeni să ia parte la iniţiativa "Planteză un copac printr-un click" şi să se alăture în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Primii 5,000 de participanţi vor primi gratuit de la Comisia Europeană un puiet (Euonymus de 15 - 20 de cm înălţime). Puietul va fi expediat împreună cu instrucţiunile de plantare.

Tot ce trebuie să faci este să iei un puiet sau copacul pe care l-ai primit, să verifici sugestiile de plantare, să plantezi puietul sau copacul şi să faci o poză care să ateste munca ta. Încarcă poza şi ai şansa să câştigi o aventură fabuloasă într-o tabără de mediu.

Cine poate participa?

1. Concursul „Plantează un copac cu un click” se adresează tuturor rezidenţilor UE din Bulgaria, Danemarca, Franţa, Germania, Polonia, Regatul Unit, Republica Cehă, România, Suedia şi Ungaria, persoane cu vârste cuprinse între 14-29 ani.
2. Participanţii trebuie să se înregistreze în concurs completând formularul de înregistrare.
3. Trebuie să trimiţi o fotografie pe acest site web care să ateste plantarea copacului tău, pentru a fi eligibil în câştigarea unui loc în tabăra de studiu pe teme de mediu.
4. Este permisă înregistrarea unei singure persoane pentru o aplicaţie.
5. Data de închidere a iniţiativei este 15 noiembrie 2009. Nu vor mai fi acceptate înregistrări după această dată.
6. Câştigătorii nu vor primi bani sau premii alternative.

Cine câştigă?

1. 10 Participanţii la concurs vor fi aleşi printr-un sistem de votare publică. Poţi vota o singură dată. Pentru a putea vota, trebuie mai întâi să te înregistrezi. Toţi participanţii care s-au înregistrat deja pentru că au plantat un copac pot vota oricum. Orice persoană care doreşte să voteze fotografia favorită şi nu doreşte să planteze un copac, trebuie să se înregistreze introducând adresa de e-mail şi alegând un nume de utilizator şi o parolă. Câştigătorii vor fi apoi invitaţi într-o tabără de studiu pe teme de mediu.

Cum pot obţine copacul?

După ce te-ai înregistrat cu succes la iniţiativa "Plantează un copac printr-un click", o confirmare automată va fi trimisă către adresa ta de e-mail. Dacă eşti înregistrat printre primii 5,000 de participanţi, vei primi un al doilea e-mail prin care vei fi informat despre expedierea puietului de către Comisia Europeană. Te rugăm să verifici atent datele tale de contact pentru ca expedierea să fie făcută la adresa corectă. Puietul de 15 - 20 cm va fi trimis într-un pachet de dimensiuni reduse. De asemenea, vei primi informaţii despre timpul de expediere.

Cum trebuie să plantez copacul?

Dacă nu eşti sigur cum să plantezi copacul, citeşte în continuare aici.

Materialul trimis

1. Comisia Europeană poate utiliza materialele înscrise în concurs în scopul promovării campaniei.
2. Toţi participanţii trebuie să declare în formularul de înregistrare că materialul trimis le aparţine şi că nu au fost încălcate drepturi de proprietate.

Ce pot câştiga?

Dacă te numeri printre fericiţii câştigători, vei fi invitat în excursie într-o tabără de studiu pe teme de mediu, unde vei învăţa despre importanţa pădurilor, vei putea participa la ateliere de lucru pe tema schimbărilor climatice şi vei participa la activităţi sportive distractive. Tabăra de studiu pe teme de mediu va avea loc în vara anului 2010. Respiră aer proaspăt în timpul acestei experienţe de conştientizare şi cunoaşte alţi participanţi din întreaga Europă, petrecând în aer liber.

Pentru mai multe informaţii: http://clickatree.europa.eu/ro/click-a-tree-initiative.html

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek