ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályázatok
 

Akkreditált projektmenedzsment képzés Csíkszeredában
Pályáztató:  EduTech Consulting
Határidő:  2010. január 30.
Feltöltve:  2010. január 18., 18:33:32
Szakmai terület:  Oktatás (59)
Ország:  Románia
Megye:  Szatmár; Maros; Kovászna; Kolozs; Hargita
Forrás:  EduTech Consulting Kft

A csíkszeredai EduTech Consulting Kft. gyakorlatközpontú projektmenedzsment képzést indít, ahol lehetőség nyílik az Oktatás- és Munkaügyi Minisztérium által hitelesített akkreditált oklevél megszerzésére. 

A képzés helyszíne: Csíkszereda, Johannes Kájoni Iskolaközpont (Taploca u. 22 szám)

A képzés időtartama: 40 óra, 5 nap, 20 óra elmélet - 20 óra gyakorlat

Időpontok: 2010. február 04 - 06;  2010. február 12 - 13

A kezdés időpontja csütörtökön 13:00, pénteken és szombaton 09:00.

A projektmenedzsment lényege egy kitűzött cél hatékony megvalósítása. Minden munka projekt is egyben, ha határozott eredménye van, erőforrásokon alapszik, és időkeretek korlátozzák. A gazdasági élet bármely területéről legyen is szó, az erősödő versenynek köszönhetően mind nagyobb szükség van sikeres projektmenedzsmentekre.

A projektmenedzsment képzés útmutatást ad és segítséget nyújt a projektmenedzsment készségek fejlesztéséhez, azaz a projektek meghatározásához, kockázatkezeléshez, minőségi, idő és költségek megtervezéséhez, a projekt munka megfigyeléséhez, a teljesítés megvalósításának ellenőrzéséhez és a sikeres záráshoz.

KIKNEK AJÁNLJUK?  Cégeknek, intézményeknek, szervezeteknek

 • Frissen kinevezett projektvezetőknek, akik most ismerkednek a projektekkel, akiknek alapvető tudásra van szükségük a projekt jelentéséről, fogalmairól és technikáiról.
 • Projektben résztvevőknek, akik szeretnének átfogó képet kapni a projektek működéséről, a projektvezetés alapvető kérdéseiről.
 • Induló projektek esetében a projekt-team tagjainak. 
 • A képzés a projektmenedzsment kulcsterületeire vonatkozó intenzív bevezetést nyújt azon projektvezetőknek és projektmunkatársaknak, akik a standard projektmenedzsment módszereire vonatkozóan szeretnék bővíteni tudásukat.

A résztvevők szimulációs projektekben betöltött szerepeken keresztül, ahol kisebb csoportokban dolgozva a projektvezetés olyan alapvető kérdéseivel szembesülnek, amelyekre a mindennapokban is megoldásokat kell kialakítani. Választ kapnak arra is, hogyan kerülhetők el a projekt során megjelenő tipikus hibák, buktatók.

A képzés moduljai a következők:

 1. modul: A projekt megtervezése és előkészítése
 2. modul: Kockázatmenedzsment
 3. modul: Költségmenedzsment  
 4. modul: Humánerőforrás menedzsment
 5. modul: Kommunikáció menedzsment 
 6. modul: A projektek lezárása és  kiértékelése
 7. modul: Minőségmenedzsment

A modulok végén záróbeszélgetés, tesztek vagy az elkészített feladatok alapján kerülnek értékelésre a hallgatók. Az oktatás mellett a résztvevők folyamatosan konzultálhatnak az előadókkal saját projektjük összeállításában! Az oktatás nyelve: magyar, de lehetőség lesz a román szaknyelv elsajátítására, illetve a gyakorlati feladatok román nyelven történő megoldására is.

A képzés díja: 690 RON + TVA/személy, amely tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatás, illetve a vizsga díját, a képzés elektronikus formában átadott anyagának ellenértékét, a szünetekben fogyasztható kávé, ásványvíz árát.

Mivel ez egy CNFPA által jóváhagyott képzés, a 129/200-as számú, újraközölt Kormányrendelet alapján, a képzés díját le lehet írni a profit- ill. a jövedelemadóból.

Kérnénk, hogy részvételüket a 0740-367023-as telefonszámon vagy az e-mail címen jelezzék, a csatolt jelentkezési lap, a szükséges iratok és a részvételi díj átutalását igazoló szelvény 2010. január 30.-i határidővel való elküldésével!

A részvételi díjat a csíkszeredai Román Kereskedelmi Banknál nyitott RO11RNCB0152105936720001 számú számlára vagy a csíkszeredai Kincstárnál nyitott RO37TREZ3515069XXX003580 számú számlára kérnénk befizetni, 2010. január 30.-i határidővel.

A jelentkezés feltétele: legalább érettségi vizsga

Jelentkezéshez szükséges iratok:

- Személyi igazolvány másolat

- Legmagasabb iskolai végzettséget igazoló okirat másolata

- Születési bizonyítvány másolat

- Házassági bizonyítvány másolat

A helyek száma korlátozott!

 

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek