ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályázatok
 

Specialist în Managementul Deşeurilor - curs acreditat - Miercurea - Ciuc
Pályáztató:  EduTech Consulting
Határidő:  2013. szeptember 29.
Feltöltve:  2013. szeptember 19., 13:58:15
Szakmai terület:  Környezetvédelem (8); Gazdaság, üzleti szféra (70)
Ország:  Románia
Forrás:  [edutechconsulting.ro]

Cursul  Specialist în Managementul Deşeurilor este un curs de specializare (Cod COR: 325713)  cu certificare ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări).

Perioada de desfăşurare: se desfăşoară în interiorul şi/sau în exteriorul organizaţiei, atât în locuri de muncă/posturi de lucru aflate în spaţii închise (birou, spaţii de producţie), cât şi în cele aflate în spaţii deschise (de ex. rampe de colectare a deşeurilor, staţii de transfer, staţii de tratare şi sortare a deşeurilor).

Activitatea de management al deşeurilor reprezintă o parte a sistemului de management de mediu al unei organizaţii, utilizată pentru dezvoltarea şi implementarea politicii de mediu, în general, şi a politicii de management al deşeurilor, în particular.

Nivelul de studii minim necesar: studii superioare

Specialistul în managementul deşeurilor poate ocupa diverse funcţii de conducere în cadrul organizaţiilor ca manager/auditor de mediu dacă îsi va continua pregătirea în domeniul protecţiei mediului ori în alte domenii conexe, orientându-se spre diverse calificări profesionale.

Cursul se adresează: agenţilor economici şi autorităţilor publice, cât şi persoanelor fizice, deoarece deşeurile reprezintă o problemă de actualitate, care afectează întreaga societate românească şi lumea în ansamblu.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, deţinătorii/producătorii de deşeuri persoane juridice, comercianţii, precum si operatorii economici autorizaţi din punct de vedere al protecţiei mediului pentru efectuarea operaţiunilor de colectare si transport deşeuri „au obligaţia să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii care să urmărească şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligaţie unei terţe persoane".

Formatori: ing. Bernádt Zelma şi ing. Abos Alexandru – Agenţia de Protecţia Mediului Harghita

Tariful cursului: 590 lei/persoană.

Termen limita: 29 septembrie 2013

Informaţii suplimentare şi înscrieri:

tel: 0740-367023, e-mail: office@edutechconsulting.ro 

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek