ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályázatok
 

Képzés, hogy képben legyen lakóhelyén!
Pályáztató:  CKurzus
Határidő:  2008. május 10.
Feltöltve:  2008. május 5., 21:23:36
Célcsoport:  Magánszemélyek (354)
Szakmai terület:  Egyéb (86)
Ország:  Románia
Forrás:  http://kurzusok.civkol.hu
Részvételi jogok, közösségi tervezési technikák és a társadalmi tervezés hazai megvalósulási lehetőségei, együtt, egy hosszú hétvégén – egy olyan csoportban, ahol nem csak a képzőktől érdemes tanulni!

A társadalmi tervezés fogalma egy korszerű és profi megközelítést takar a közigazgatásban, amelynek gyakorlati megvalósításához azért még sok minden hiányzik.
Az információn, időn, pénzen, ráfordított energián kívül elsősorban az érintett (helyben lakó, odaköltöző, ott értékkel, vagy érdekkel bíró) csoportok szervezettsége, felkészültsége és aktivitása.

Képzésünket bátran ajánljuk minden érdeklődőnek lakóhelytől, beosztástól és szakmától függetlenül, aki többet akar tudni arról, hogyan születnek a tervek a lakóhelyén, és többet akar tenni azért, hogy ebbe beleszólhassanak az ott élő, dolgozó emberek.
Kiemelten ajánljuk képzésünket olyan civil szervezőknek, akik már megtapasztalták az érintettek kizárásával született döntések következményeit és legalább egy kicsit hisznek abban, hogy az így kialakuló éles konfliktusok, eredménytelen intézkedések, visszafordíthatatlannak tűnő beruházások megelőzhetőek, ha a meglévő jogi és intézményes lehetőségekkel időben élni tudunk.

A képzés önállóan is elvégezhető, de a 120 órás Közösségfejlesztő képzés egyik szabadkurzusaként lehetséges más képzésekkel való kiegészítése és a 120 órás szakképzés vizsgakövetelményeinek való megfelelés is (szóbeli vizsga + a gyakorlati munkáról dolgozat írása és védése).


További információ, illetve a CKA teljes kurzuskínálata itt: http://kurzusok.civkol.hu


Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet. Határidő: 2008. 05. 10.

A kurzusokról, illetve a CKA tevékenységéről bővebb információ a 36 1 201 5728-as telefonszámon Varga Mátétól, illetve a civkol@kkapcsolat.hu, matev@kkapcsolat.hu e-mail címeken kérhető. A jelentkezési lapokat az andip@kkapcsolat.hu címre kérjük eljuttatni. A képzésekkel kapcsolatos technikai információ Purtczl Andrea képzésszervezőtől kérhető.

Szeretettel várunk mindenkit a Civil Kollégium tavaszi és őszi kurzusaira!

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek