ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályáztatók
 

Fundatia EQUALIS
E-mail: 
Telefon:  +40 - 21 - 404 82 79
Fax:  +40 - 21 - 404 14 21
Cím: 

Calea Rahovei 266-268, Corp 3, parter, Sector 5 Bucuresti

Tipus:  Alapítványok (443)

Actualul boom economic al tarii este insotit de o pierdere a reperelor anterioare si de o diluare a valorilor traditionale. Multi studenti par sa acorde in cele din urma putina importanta studiului, esentialul fiind sa obtina diploma prin orice mijloace, inclusiv prin metode altadata considerate ilicite: vanatoarea de dizertatii pe internet a devenit sport national, iar copiatul din diverse surse este regula pentru elaborarea unui referat. Este de notorietate publica faptul ca, inca din scoala primara, micile "atentii" pentru profesori sunt adesori eficace pentru a obtine note bune la examene. Sensul muncii si ideea unei recompense meritate obtinute datorita acesteia s-au pierdut in mare parte. In rest, perioada de tranzitie trecuta de la sfarsitul regimului comunist a adus la rang de valoare bani castigati rapid prin orice mijloace, inclusiv cele mai ilicite. Exemplele de reusita sociala insotita de o moralitate ridicata sunt rare.

Fundatia EQUALIS este convinsa ca dezvoltarea personala veritabila este si o chestiune de ordin moral. Valoarea a ceea ce obtinem depinde si de modul in care il obtinem. Putem fi mandri de ceea ce suntem daca aceasta se datoreaza in primul rand initiativelor noastre, eforturilor noastre sustinute, muncii si onestitatii noastre.

EQUALIS doreste sa sustina tineri care dau dovada de constiinciozitate si seriozitate in munca lor de studenti, de sinceritate in raporturile umane, de deschidere fata de ceilalti si de integritate personala.

In acest fel, Fundatia EQUALIS doreste sa-si aduca contributia la o societate mai dreapta, mai prospera si mai democratica.

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek