ADATBANK FÓRUM ÁLLÁS FLÖRT SZÓTÁR LOKÁLOK BLOGOK SZÍNHÁZ ZENE CÉGEK
ro hu

Pályáztatók
 

Marosszéki Közösségi Alapítvány
Marosszéki Közösségi Alapítvány
E-mail: 
Telefon:  +40.747865096
Fax: 
Cím: 

str. Avram Iancu nr. 37, Tirgu-Mures

Tipus:  Alapítványok (443)

Fundatia comunitara este o institutie locala care mobilizeaza resurse din comunitate si le canalizeaza catre nevoi identificate in comunitate, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii locuitorilor dintr-o zona geografica specifica.

Fundatia utilizeaza mecanisme diverse pentru a mobiliza resurse din comunitate (sponsorizari, donatii, evenimente de atragere de fonduri, donatii salariale, marketing comunitar, etc.), oferind oportunitatea sponsorilor si donatorilor de a directiona resursele proprii catre acele zone si domenii care sunt de interes pentru acestia si pentru comunitate.

Pe baza acestor resurse, fundatia finanteaza initiative locale propuse de organizatii nonprofit, lideri comunitari, persoane talentate. In acelasi timp, fundatia identifica in mod activ nevoi ale comunitatii, stimuland angajamentul donatorilor si formarea de parteneriate pentru abordarea acestora.

Fundatia este condusa de un comitet director care reflecta cat mai bine specificul comunitatii si care asigura orientarea strategica si transparenta acesteia.

Fundatia comunica in permanenta cu donatorii si cu beneficiarii, asigurandu-se care sursele donatorilor sunt bine directionate si au rezultatele asteptate.

PONT hírek


Strukturális alapok

tovább...

PONT Szakértok

Think Outside The Box

Romániában lehet Európa legnagyobb természetvédelmi területe
Elkezdték az állami erdőkben a csemeteültetéseket Hargita megyében
Az Ikea és a Harvard legalább olyan nagy hazai erdőmutyiban érintett, mint a Schweighofer
Ennél lila kenyeret? Ilyet egész biztosan!
Kevesebb húst kellene fogyasztani, milliók menekülnének meg

Hírek