Rakodó gif
  • e-mailinfo✉palyazatok.ro
  • phone+7123569847
A legjobb fogadási stratégiák

Fogadási stratégiák

Valószínűleg még a legtapasztaltabb profik is egyetértenek azzal a megállapítással, hogy fogadni nem könnyű. Kiválasztunk egy mérkőzést, majd megpróbáljuk legjobb tudásunk szerint megjósolni, hogy mi lesz a kimenetel - persze nem ilyen egyszerű a folyamat, de összességében erről van szó. Minden azon múlik, mennyire vagyunk képesek eltalálni, hogy mi fog történni a jövőben, ami egyáltalán nem könnyű, főleg, hogy a sport szépsége éppen kiszámíthatatlanságában rejlik. Mindig lesznek helyzetek, amikor veszíteni fogunk, tévedni fogunk és ezeknél a helyzeteknél érünk el a döntéshez, hogy tovább lépjünk-e vagy megmaradjon a fogadásunk a szórakozás szintjén. Mert ha megfelelő időt és energiát áldozunk rá, akkor tényleg lehet rá valódi esélyünk, hogy komoly pénzeket nyerjünk.

Nagy pénz nyer

Az élő fogadás előnyei

És ehhez fantasztikusan jó lehetőség az élő fogadás bármely sport esetén, hiszen ennek segítségével komolyan megnövelhetjük az esélyeinket a nyerésre és minimalizálhatjuk veszteségeinket is. Emellett sokkal izgalmasabb is élőben fogadni, hiszen szinte együtt élhetünk a játékkal, sokkal több fogadási lehetőségünk van sokkal több eséllyel és a szorzók is egészen másképp alakulnak a mérkőzés eseményeinek függvényében, ami szintén segíthet a nagyobb nyeremény elérésében. A legfontosabb azonban élő fogadás esetén is, hogy megfelelő stratégiával játsszunk, megtaláljuk azokat a valódi lehetőségeket, amelyek segítenek nekünk pénzt keresni, és ne csüggedjünk, ezek a lehetőségek tényleg léteznek. A következőkben néhány olyan stratégiát fogunk megnézni, amelyek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy pozitív mérleget tudjunk tartani az élő fogadásokkal.
Az első és legtöbbször ajánlott tanács, hogy mindenképpen nézzük vagy kövessük nyomon a mérkőzést, amire élőben fogadunk, mert bár lehetnek esetek, amikor ez nem szükséges, sokszor nagyon fontos, hogy azonnal tudjuk reagálni egy-egy helyzetre. Például egy piros lapos kiállítás esetén labdarúgásban vagy emberhátrányos helyzet esetén jégkorongban és így tovább.
De szintén fontos tanács az is, hogy élő fogadás ide vagy oda, a mérkőzéseket érdemes már előzetesen tanulmányozni, megnézni a statisztikákat, ki sérült és ki nem és ez alapján előzetesen már célszerű felállítani magunknak egy stratégiát, hogy kire fogadunk, mire készülünk gólszámban vagy éppen félidei eredményekben. Az első tippel szorosan összefügg az, hogy figyeljük a kulcsjátékosok teljesítményét már az első perctől kezdve, hiszen, ha a legjobb játékos egy csapatban rosszul játszik, enervált, akkor elképzelhető, hogy nem lesz az a gólzápor, mint amit jósoltunk előzetesen és a gólszámos fogadások esetén aztán tényleg gyorsan változnak a szorzók. Miért jobb az élő fogadás?

Online csere

További megfontolandó tanácsok

Negyedik tanácsként fogadjuk meg, hogy türelmesnek kell maradnunk, ne vonjunk le túl hamar következtetéseket. Csak azért, mert egy játékos hibázik egyet az első percekben, még nem jelenti azt, hogy rosszul fog játszani vagy az, hogy az egyik csapat vezetést szerez, még nem jelenti azt, hogy nyert is, tehát nagyon figyeljünk oda az eseményekre. A statisztikák szintén sokat számítanak, vannak tipikusan olyan csapatok mondjuk labdarúgásban, amelyek erősek a második félidőben, ez pedig jól jöhet mondjuk gólszámos fogadásnál. Hiszen, ha sok gólra lehet számítani a meccsen a fogadóirodák szerint is és az első félidő kevés találattal ment le, akkor a sok gól szorzója jelentősen megugrott, mi pedig tudjuk, hogy a második félidőben komoly gólözönre lehet számítani, tehát ki tudjuk maxolni a nyereményünket.
Ezek elég általános tanácsok, ezek mellett vannak specifikus és tényleg hasznosítható tippek is, példának okáért az aktuális pillanat elleni fogadás stratégiája. Tehát ha volt egy mérkőzés, ahol az egyik csapat esélytelenként indult (még akár hendikeppel is), akkor, ha ez a csapat szerez egy gólt vagy éppen vezetést szerez, máris sokkal jobb szorzója lesz, amitől sok tapasztalatlanabb fogadó azonnal elkezdi támogatni az esélytelenebb csapatot, bízva egy meglepetés elcsípésében. De ha még bőven van idő a mérkőzésből, akkor tartsunk csak ki az esélyes csapat mellett, egyrészt ilyenkor jóval többet fizetnek a sikeréért, másrészt nagy valószínűség szerint továbbra is ők fognak nyerni.
Ugyanez igaz arra is, hogy nehezebb helyzetben is érdemesebb kitartani a hazai csapatok mellett, főleg, ha ráadásul egy általában jó csapatról van szó, saját közönség előtt nem igazán szeret veszíteni senki, egy nehezebb helyzetben pedig a hazai csapat szorzója is jól megugrik.