Rakodó gif
  • e-mailinfo✉palyazatok.ro
  • phone+7123569847
élő sport fogadás

Élő fogadás

Azok a napok már rég elmúltak, amikor csak arra lehetett fogadni egy mérkőzés előtt, hogy ki fog nyerni és meg kellett várni a mérkőzés végét, hogy kiderüljön, nyertünk-e vagy sem. Egyrészt már bőven nem csak a győztesre lehet fogadni, másrészt napjainkban az élő fogadás teljesen forradalmasította a sportfogadási piacot és fogadóként sokkal több opciónk van, mint korábban. Annak következtében, hogy percről-percre változó szorzók és hihetetlen széleskörű fogadási lehetőségeink vannak, a sportfogadás új szintre emelkedett. Az élő fogadás egy olyan fogadás, amit a mérkőzés/esemény megkezdése után tudunk megtenni. Példának okáért akkor kezdhetünk el fogadni egy labdarúgó-mérkőzésre, miután a kezdést jelző sípszó már elhangzott. Így kevésbé kell a statisztikákra hagyatkoznunk az adott sport tekintetében, hanem már az aktuális események és formák alapján fogadhatunk vagy akár meg is változtathatjuk korábban megtett fogadásunkat. Az élő fogadás alapvető működése szerint a fogadóiroda megad egy szorzót egy adott mérkőzés bizonyos kimenetelére még a mérkőzés előtt és ezt folyamatosan változtatja, annak függvényében, hogy hogyan alakul az eredmény. Példának okáért, ha A csapat a favorit a mérkőzésen, de B csapat szerzi meg a vezetést, akkor a szorzók ezt tükrözni fogják - A csapat marad a favorit, de jóval nagyobb szorzót fog a fogadóiroda kínálni a győzelméért, sokan például ezt az alkalmat ragadják meg arra, hogy beszálljanak, hiszen, ha továbbra is hiszünk abban, hogy A csapat nyerni fog, jóval nagyobb nyereményre számíthatunk, mintha szimplán a mérkőzés előtt fogadtunk volna.Miért jobb az élő fogadás?

élő fogadás

A szorzók változásának módja és okai

És egyáltalán nem csak a gólok változtathatják meg a szorzókat. Bármilyen esemény, ami egy labdarúgó-mérkőzésen megtörténhet, módosíthat a szorzókon, így például egy piros lap, egy csere és így tovább. A szorzókat a fogadóiroda változtatja egy számítógépes algoritmus segítségével, amely folyamatosan frissíti az információkat és újrakalkulálja az esélyeket. Néha, ha komolyabb esemény történik, 1-2 másodpercre fel is függesztheti a fogadást a fogadóiroda, hogy a számítógépnek legyen ideje újraszámolni a szorzókat, aztán folytatódik a fogadás. Van néhány nagy előnye az élő fogadásoknak, többek között például az, hogy megvárhatjuk a mérkőzés elkezdését, mielőtt tényleg rárepülünk egy általunk favoritnak vagy éppen meglepetésnek gondolt csapatra való fogadásnak. De fel is pörgethetjük az adrenalinszintünket azzal, hogy nagyon rövidtávon fogadunk, például arra, hogy ki nyeri a következő frémet egy snooker-mérkőzésen vagy éppen kié lesz a következő szett a teniszben. Ezáltal pedig jóval nagyobb lehetőségünk van a győzelemre, de még arra is, hogy minimalizáljuk a veszteségünket, hiszen, ha időben kapcsolunk, akkor módosíthatjuk fogadásunkat, ha azt látjuk, hogy a favorizált csapat vagy játékos roppant gyengén játszik. Erre egyébként a fogadóirodák már azonnali kifizetési ("cash-out") lehetőségeket is kínálnak, ami lehetővé teszi, hogy előbb kiszálljunk a nyereményünkkel és ne kelljen megvárni a mérkőzés végét - ilyenkor természetesen jóval kisebb szorzót kapunk, de nem kell végig vinnünk a mérkőzést.

További érvek az élő fogadás mellett

Az élő fogadás nagyon szórakoztató élmény és egyben 100%-ban mobil fogadási lehetőséget kínál, hiszen a legtöbb fogadóirodánál most már egyérintéses technológia létezik, ami azt jelenti, hogy egyetlen gombnyomással tudjuk módosítani fogadásunkat telefonunkon és ki is tudjuk venni nyereményünket. Egyetlen problémaként talán azt lehet felhozni, hogy a sok esemény miatt néha nagyon megterhelő lehet a folyamatos nyomonkövetés és ez akár gondot is okozhat a felelősségteljes szerencsejáték tekintetében, de ez minden más fogadási opciónál is megvan. És hogy hol fogadjunk? Mindenképpen végezzünk előzetesen egy kutatást, hogy milyen oldalt célszerű választanunk - nézzük meg, hogy mennyire sok esemény vagy fogadási opció áll az adott irodánál rendelkezésre, van-e élő nyomonkövetése a meccseknek, milyenek a bónuszok, milyenek a kifizetési lehetőségek és így tovább. És semmiképp ne maradjunk ki az élő fogadásokból, ugyanis az nem kérdés, hogy egyre nagyobb és nagyobb részét fogják képezni a piacnak, sőt, ha körbenézünk, azt látjuk, hogy már szinte mindenki bevezette kínálatába az élő eseményeket. Az élő fogadásnak is lehetnek természetesen buktatói, de az esélyeink és a lehetőségeink jelentősen kibővülnek, azaz biztosan lehet mondani, hogy az élő fogadás a normál fogadás felturbózott változata.